Blogg

RSS

Rusta och matcha leder dig rätt

3 jun 2022

Rusta och matcha är ett framgångsrikt projekt som hjälper dig hitta rätt karriär. En möjlighet att kombinera erfarenhet, utbildning och framtidsdrömmar.

Att skapa en ny karriär kan vara något totalt annorlunda än det du tidigare gjort i ditt liv. Det som är helt nytt för dig just här och nu. Något som för dig dit du ska. En plats där du hör hemma utan att du visste att du skulle just åt det hållet. Fältet av oändlighet breder ut sig framför dig. Är du redo?

Att rusta sig för framtiden är inte helt lätt om man inte vet vart den tar vägen. Det vet man ju faktiskt sällan. Men du kanske har ett mål. Att matcha det målet med möjligheter som ligger öppna är en del av det arbete som görs när du är inskriven på Arbetsförmedlingen.

Rusta och matcha för dig

Rusta och matcha leder dig steg för steg mot nya okända mål. Hjälper dig hitta en ny väg att gå när den gamla har lett till en återvändsgränd. Härifrån och framåt är mottot för dig. Inget tillbakablickande mer än att hitta de pärlor i livet som varit ledstjärnor och fört dig framåt.

Det finns säkert många ögonblick då du känt dig fulländad. Då livet varit perfekt om så än för en liten nanosekund. När du tar ett samtal med dig själv och listar ut vad du egentligen vill göra kan du hitta svar som tidigare varit dolda. Det blir starten för en ny karriär där du kommer trivas som fisken i vattnet. Läs mer om karriärkonsulter här: www.karriarkonsulten.se

Företag behöver hjälp med affärsjuridik

22 maj 2022

Av olika anledningar så kan företag – oavsett storlek – komma att hamna i situationer där regler, lagar och andra förordningar kan vara svåra att bena ut; situationer där man helt enkelt riskerar för mycket om man gör fel och där man således för att minimera dessa risker använder sig av extern hjälp från en advokatbyrå. Först och främst här; affärsjuridik är ett stort område och det kan handla om tvister med någon kund, det kan handla om uppköp av något annat företag och det kan röra områden som arbets- och avtalsrätt och för en företagare så kan hjälpen från en affärsjurist och en nära kontakt med en sådan vara en riktig livlina.

Affärsjuridik och personer kunniga inom detta område har helt enkelt de verktyg som krävs för att hjälpa ett företag att undvika dåliga affärer, bryta mot lagar eller på något annat sätt agera på ett sätt som i det långa loppet inte gynnar företaget i fråga. Det är också av den anledningen som man kan se att det – nästan uteslutande – vid exempelvis ett uppköp där ett större företag köper upp ett annat att det finns yrkesmän inom affärsjuridik närvarande.

Den stora rollen i ett sådant fall handlar om att genomföra en grundlig undersökning kring all ekonomiska detaljer som rör det andra företaget, där affärsjuristen undersöker, uppskattar ett värde och där han väger för- respektive nackdelar med den stundande affären och där företaget i fråga därefter baserar sin beslut på det som denna affärsjurist kommit fram till.

Väl där – inom detta område av affärsjuridik så påbörjas sedan nästa del av affären och detta i form av en förhandling gällande priset; en roll som kräver väldigt mycket av den affärsjurist som anlitats och detta är något som rent praktiskt innebär att hen – men dramatiskt beskrivet – kommer att möta en värdig motståndare på andra sidan av bordet.

Förhandling viktigt vid affärsjuridik

Det andra företaget kommer nämligen också att ha anlitat en affärsjurist och de har naturligtvis gjort detta av exakt samma skäl; de vill göra en så bra affär som möjligt och på samma sätt som vi ovan beskrev så har deras affärsjurist gått igenom samma siffror, samma bokslut och försökt upptäcka nackdelar hos den andra parten. Nackdelar som han sedan kan vända till fördelar för det företag som han representerar.

I det stora hela handlar affärsjuridik vid en förhandling om just det; man vill förvandla detaljer till fördelar och så småningom göra en bättre affär för sin klient – och för sig själv naturligtvis.

Förhandlingar likt den vi nämnde är således väldigt vanliga och de kan – beroende på hur stort uppköp det handlar om samt hur grundlig undersökning som genomförts – innebära att parterna sitter i långbänk innan en lösning hittas. Båda parterna vill – av förklarliga skäl – göra den bästa affären sett ur sitt eget perspektiv och rent krasst kan man här säga att den avgörande faktorn i många fall handlar om vilket företag som har den skickligaste affärsjuristen anlitad.

Säkerhetsoptimering för företag

12 maj 2022

Vill du ha en riktigt bra säkerhetsoptimering? En tjänst som är flexibel? Något för dig som har många anställda? Lär dig lite mer om säkerhetsoptimering här.

Senecta är ett företag som sysslar med säkerhetsoptimering. Det är dock inte det enda företaget. Det finns många bra aktörer på marknaden. Du själv avgör vem du vill anlita. Har du ett företag med många anställda kan det vara skönt med en flexibel säkerhetsoptimering. De anställda kanske har flextider och behöver kunna komma och gå lite som det passar när det gäller deras arbetsuppgifter. Det kan vara många människor i rörelse samtidigt. De kanske dessutom finns fördelade på olika avdelningar och behöver röra sig mellan dem. Anledningarna kan vara olika men behovet är detsamma – en säker lösning för att det ska vara tryggt på jobbet.

Passersystem kan ingå i säkerhetsoptimering

Ett vanligt område inom säkerhet är passersystem. Inbrottslarm är ett annat. Inget företag är det andra likt och det gäller även kraven på säkerhet. När du kartlagt dina behov kan du få hjälp att säkerställa att dessa tillgodoses. Är du osäker på vad du behöver kan du även få hjälp med kartläggningen. Det finns människor som inte gör annat än detta. Har det som sitt yrke. Varje dag går ut på att optimera säkerheten på ett eller flera företag. Att lyssna på en expert är aldrig fel, men sedan tar du så klart dina egna beslut. Säkerhetsoptimering är en klar indikation på att du vill skydda ditt företag och dina anställda från brott och olyckor.

Företagshälsovård i Uppsala?

7 maj 2022

Är du chef i Uppsala och känner att nu är det dags att verkligen satsa på de anställdas hälsa och välbefinnande? Anlita då en firma med företagshälsovård!

Uppsala är en härlig stad att arbeta i. Åtminstone om alla på jobbet mår bra. Att de anställda på en arbetsplats är välmående är A och O. Om de inte mår bra kommer inte heller företaget att må bra. Sjuka arbetstagare bidrar till en sjuk arbetsplats. Oavsett om det gäller fysisk, psykisk eller social hälsa.

Att se till att de anställda mår bra är ofta ett krävande jobb. Framförallt om det handlar om en stor arbetsplats med många anställda. Då är det svårt att hinna med. Det blir ett heltidsjobb, minst. För att själva slippa lägga denna dyrbara tid, kan man istället anlita en firma för företagshälsovård.

Företagshälsovård för friskhetens skull

Vad kan då företagshälsovård bidra med till en arbetsplats? Utbudet som de olika aktörerna på området erbjuder, kan såklart variera en del. Men det vanliga är att de tillhandahåller läkare sjuksköterskor och psykologer. Kosten är också viktigt ur hälsosynpunkt, så en del erbjuder även kostrådgivare. Även tillgång till massör och kiropraktor eller naprapat är vanligt.

Genom att de anställda kan gå på regelbundna hälsokontroller hos företagshälsovården, så arbetar ni förebyggande. Förebyggande mot ohälsa. Och att arbeta på detta preventiva sätt brukar alltid vara det bästa. Att det dessutom finns friskvårdande aktiviteter, som till exempel massage, är toppen ur hälsosynpunkt. Arbetstagarna kommer då stanna länge på sin arbetsplats i Uppsala. Se till att skaffa företagshälsovård här: www.företagshälsovårduppsala.se

En laddstation för företag ger god service till de anställda

29 apr 2022

Allt fler tjänste- och privatbilar drivs idag med elektricitet. En laddstation för företag ger de anställda möjlighet att ladda bilen på ett säkert sätt.

Utvecklingen går fort framåt inom alla områden och det gäller även för bilar. Det är många personer som idag innehar en elbil som de använder privat eller i tjänsten. Efterfrågan på laddstationer ökar hela tiden då bilen behöver laddas på olika platser. Både anställda och kunder behöver ladda elbilen på kontor och byggarbetsplatser samt inom andra verksamheter.

Visst vill du kunna ge dina anställda möjligeten att ladda bilen samtidigt som de jobbar? Ditt företag kommer då bli mer attraktivt och miljövänligt. Med en laddstation ger du personalen som arbetar på ditt företag möjligheten till ett mer kostnadseffektivt val av fordon. Du främjar dessutom utvecklingen av ekologiska och miljövänliga transportmedel.

Du investerar smart med en laddstation för företag

Det är mycket smart att investera i laddstationer för företag då kostnaden för installation och elförbrukning vägs upp av nöjda och glada kunder och anställda. Ditt företag blir mycket attraktivt som samarbetspartner och arbetsgivare. Elnätets tillgängliga kapacitet utnyttjas maximalt då strömmen fördelas jämnt mellan laddstationerna.

En laddstation för företag tål tuffa väderförhållanden och står emot regn, snö och kyla. Något annat som är mycket bra är att de även är stöldsäkra. Om en station av någon anledning skulle behöva att ersättas eller repareras kan det ordnas av firman som installerat den. Servicen utförs av kunniga och erfarna installatörer med ett kvalitativt slutresultat.

Rusta och matcha ett bra koncept

21 apr 2022

För den som är arbetslös och tycker att det är svårt att söka jobb finns det hjälp. Att använda sig av Rusta och matcha ger nya kunskaper i ansökningsprocesser.

Kristina hade arbetat på samma företag i över tio år. Nu hade hon blivit arbetslös. En situation som kändes ovan. Hur skulle hon kunna sälja sig själv på ett bra sätt som gjorde att någon vill anställa henne? Visst hade hon erfarenhet av lönehantering och andra kontorssysslor, men räckte det?

Kristina gjorde som alla andra och anmälde sig hos Arbetsförmedlingen som arbetssökande. Gick igenom platsannonserna och kände sig missmodig. Trots sina kunskaper kände hon sig orolig för hur hon skulle klara av att bli bedömd av rekryterare. Hävda sin potential och visa sig självsäker och våga visa sina starka sidor.

Rusta och matcha blev stödet som gjorde skillnad

En ny vän hon mött på en av Arbetsförmedlingens kurser rekommenderade Rusta och matcha. Man skulle kunna säga att de som jobbar där fungerar som karriärcoacher. De hjälper och stöttar den arbetssökande genom att ge yrkesvägledning och lära ut intervjuteknik. Man får även lära sig att skriva ansökningshandlingar som är personliga.

Kristina nappade på idén, vilket skulle visa sig vara ett bra drag. Genom att träna på att skriva ansökningar och lära sig intervjuteknik blev hon taggad att våga prova. Efter bara några veckor fick hon sin första anställningsintervju. Glatt konstaterade hon att hon faktiskt klarade det. Det blev inte en träff första gången, men nu var hon säker på att det inte skulle dröja länge. Läs mer om rusta och matcha på den här hemsidan: rustaochmatcha.biz

Finslipa din förhandlingsteknik

30 mar 2022

En bra förhandlingsteknik kan hjälpa dig komma längre i livet när det gäller dina mål eller drömmar. Alla människor förhandlar om något. Frågan är inte om vad, utan om hur du gör det.

Genom att finslipa din förhandlingsteknik blir du duktigare på att just förhandla. Det du kanske inte tänker på är att du varje dag förhandlar om något på ett medvetet eller ett mer omedvetet plan. Har du tränat upp din förmåga att förhandla kan det påverka en mängd med små vardagliga vinster i förhandling. Du kanske blir så slipad att du till slut kan förhandla riktigt bra med dig själv. Se bara till att du tränar upp den sidan som vill dig ditt bästa i din inre dialog. Det är det enda som inte är förhandlingsbart! Förhandlingsteknik kan få dig att styra hur andra människor uppfattar dig och den gör dig medveten om hur din kroppshållning påverkar de människor du möter i en förhandling.

Vad en kurs i förhandlingsteknik kan göra för dig

En kurs i förhandlingsteknik ger dig beprövade verktyg som fungerar. Du lär dig hantera situationer då du blir ifrågasatt och när andra människor säger nej till dina förslag. En kurs i förhandlingsteknik är i första hand utformad för dig som arbetar dagligen med förhandlingar. Men som sagt, vem har inte förhandlingar i sitt dagliga liv. Även om det inte är ens jobb? Tänk vad underbart att kunna vända ett nej till ett ja, samtidigt som du förblir vänlig mot din motpart. En klar och tydlig strategi gör dig förberedd för tuffa förhandlingar.

Solceller - en investering för företag

14 mar 2022

Att skaffa solceller till företaget kan i förlängningen bli en bra investering ekonomiskt. Det är dessutom miljövänligt och ger en positiv känsla hos kunderna.

Bilfirman gick bra och huset Hans investerat i var perfekt i storlek för att både kontor och bilhall skulle få plats. Han var intresserad av miljö och hade även det tänket på firman. Elbilar var en av de saker han brann för men han hade även tänkt igenom produkterna de använde, allt från pennor till bilrelaterade saker. Nu kändes det som att det var dags för nästa steg. Han hade läst in sig en del på solceller för företag och tyckte det lät som en bra investering.

Bestämde sig för solceller på företaget

Intresserat lyssnade han på representanten från det företag han valt att konsultera. Denne förklarade om installation och vilka möjligheter som fanns då firmans tak fick plats med en hel del solceller. När han senare fick kostnadsförslag och en plan för bygget kändes det rätt. Han kontaktade dem och bad dem sätta igång. Själv gick han ut med en annonskampanj som skulle gå av stapeln när solcellerna började användas. Alla kunder skulle bjudas på tårta.

Hans hade aldrig kunnat drömma om den genomslagskraft hans beslut hade fått. På invigningen kom folk från både när och fjärran. Imponerade av hans engagemang i miljön blev firman en självklar plats att köpa och sälja sin bil på. I efterhand var han tvungen att erkänna att solceller nog var den investering som lönat sig från dag ett, bara genom att ha gjorts.

Här hittar man hjälp med sin kontorsflytt i Stockholm

28 feb 2022

När det blir dags att flytta kontoret till ny adress är det tryggt att veta att man kan hitta pålitliga flyttkarlar som ordnar med kontorsflytt i Stockholm med omnejd. Mer om detta finns här.

Att flytta företaget kan många gånger vara en omfattande och inte sällan stressig procedur. Att vara den som ansvarar för att kontoret flyttas är förvisso ett hedersuppdrag, men kanske något man helst hade velat delegera till en tredje part. Genom att anlita en flyttfirma som ombesörjer kontorsflytt i Stockholm, slipper ni dra hela lasset själva, bokstavligt talat. En erfaren flyttfirma ser till att er kontorsflytt blir smidig och att sakerna säkert fraktas från det gamla till det nya stället. Kanske det kan vara skönt att lämna över ansvaret för flytten denna gång, och fokusera på det som man faktiskt är anställd för istället.

Kontorsflytt med många fördelar.

Er flyttfirma tar hand om hela flyttprocessen. De monterar ner sakerna på kontoret och ordnar med flyttkartonger så allt blir välemballerat. De sköter givetvis transporten till det nya kontoret och iordningställer det enligt era önskemål. En erfaren flyttfirma vet hur viktigt det är att en flytt organiseras väl och att de som är anställda på firman de hjälper ofta har andra arbetsuppgifter som ska utföras. På så vis kan de avlasta er på flera plan och ni kan fokusera på er verksamhet. Med ett utbrett miljötänk ser de också numera till att så lite som möjligt hamnar på soptippen, utan kollar i kontaktnätet vad som kan återanvändas.

En heltäckande företagshälsovård Stockholm

27 feb 2022

Ett modernt företag som vill upplevas som en attraktiv arbetsplats har inte råd att slarva. Bra fungerande företagshälsovård i Stockholm är väsentligt för verksamheten och personalen.

Företagshälsovård har alltid varit en del av svenskt arbetsliv. Däremot har det inte alltid sett ut som idag eller varit välfungerande - men även allmän sjukvård har ju förändrats dramatiskt genom åren. Ser vi tillbaka hundra år kanske en läkare eller sköterska fanns tillhanda vid större företag och organisationer men inte mer än så.

Idag har vi andra krav och det är helt berättigat. Som arbetsgivare har man ett ganska stort ansvar för de anställdas fysiska och psykiska hälsa och behöver agera därefter. Man försöker ofta att arbeta preventivt - det vill säga att se till att ingen anställd ska behöva skadas eller bli sjuk på arbetsplatsen eller på grund av arbetsplatsen.

Företagshälsovård och dess beståndsdelar

Någon form av allmän hälsokontroll är en bra start. Det kan både handla om provtagning och olika typer av tester eller att företagshälsovårdens personal kommer ut till arbetsplatsen och gör en bedömning av risker och ger råd. En annan del som har betydelse inom många verksamheter är olika typer av intyg. Exempel här är intyg för sjöfolk eller förare av olika fordon.

I de besvärliga tider som kan uppkomma med viss regelbundenhet och som vi för närvarande genomlider är också virustester en uppskattad tjänst hos företagshälsovården. Med hjälp av denna typ av test kan man på bästa sätt säkra personalens hälsa och en fortsatt verksamhet. En kontakt kan ge en bra företagshälsovård.

Utomhusreklam når oväntade målgrupper

27 feb 2022

Det som gör utomhusreklamen så effektiv är att den når alla sorters människor och inte bara specifika målgrupper. Det är genom att nå ut till de breda lagren som man får bästa effekt.

Med modern teknik och minskade framställningskostnader har möjligheterna för utomhusreklam ökat lavinartat. Digitala skärmar med rörliga budskap kan sättas upp i offentlig miljö och gigantiska fasadvepor kan svepa in hela byggnader och förmedla budskap. De nya teknikerna för utomhusreklam dyker upp i situationer som inte går att undvika. Därför når den ut i vardagen och fastnar på näthinnan på ett annat sätt än när den kommer i traditionella medier som TV, appar eller andra skärmar i hemmet.

Rörliga bilder är det som mest effektivt fångar en förbipasserandes eller väntandes uppmärksamhet. Ögat dras till rörelse och nyfikenheten gör att man dröjer sig kvar för att se vad som händer. Därför är en digital skärm på en flygplats, en busstation eller en husfasad oöverträffad som reklamplats.

Företag som arbetat med utomhusreklam har idéer och resurser

Om man vet att man vill satsa på modern marknadsföring så kan företag som arbetar med utomhusreklam förverkliga det man vill. Det räcker att skicka ett mejl eller ringa så får man förslag på idéer.

Med tillgång till attraktiva annonsplatser och många roliga och kreativa lösningar kan de skapa den synlighet som man är ute efter. Nya oväntade annonsplatser ligger och väntar. Man har de resurser och den erfarenhet som behövs för att skapa allt från gigantiska fasadvepor till digitala skärmar med rörliga bilder som når ut.

I Stockholm kan ni hyra projektor till mässan

26 feb 2022

Ert företag ska ut på mässa i vår och behöver börja förbereda lite grann inför den. Ni behöver till exempel se till att få tag i en projektor som ni kan hyra, gärna i närheten av Stockholm.

Som alla andra företag som vill nå ut till så många kunder som möjligt så behöver även ni ge er iväg på mässor under våren. Ni har tre olika mässor som ni ska ställa ut på för att visa vad ni sysslar med och vad ni kan göra för potentiella kunder. Ni har gjort upp planer under hösten redan för att ni ska vara så förberedda som möjligt inför första mässan. Det enda som ni hittills inte har lyckats få tag i är en projektor. Ni behöver hyra projektor i Stockholm som ni kan använda er av under tiden som ni är på mässan.

Fånga uppmärksamheten med hjälp av en hyrd projektor

Ni ser verkligen fram emot den första mässan, då det är den allra största av de mässor som ni ska åka iväg på. Ni vill kunna belysa er plats i montrarna rejält för att ni ska synas och fånga uppmärksamhet från potentiella kunder. Då behöver ni hjälp av en projektor. Eftersom detta inte är något som ni har själva så behöver ni hjälp att skaffa en. Genom att hyra en projektor slipper ni lägga ut pengar på att köpa en. Ni kommer ju bara behöva den under tiden som ni är iväg på mässor.

Redovisningsbyrå skapade kreativitet i Stockholm

20 feb 2022

Det finns en anledning till att en redovisningsbyrå startas upp i Stockholm med jämna mellanrum. De underlättar otroligt för hårt arbetande företagare som har andra saker att tänka på.

Karin hade varit företagare i ett års tid och jobben fortsatte att komma in i allt snabbare takt. Som skribent, författare och översättare med flera stora kunder var hon intressant för många. Jobbet var fantastiskt och hon njöt av varje dag.

Det som inte kändes något vidare var alla de timmar, förutom då hon gjorde jobb åt kunder, som hon spenderade på bokföring och redovisningar. Ofta satt hon på kvällen. Då var hjärnan så trött att det tog ännu längre tid att få ordning på siffrorna.

En fikarast fick hon se ett inlägg på Facebook. En gammal klasskamrat berättade om sitt nya jobb på en redovisningsbyrå i Stockholm. Hon lyfte luren och ringde direkt.

Redovisningsbyrå i Stockholm skapade lugn

Nu kunde hon inte förstå att hon inte anlitat en redovisningsbyrå tidigare. Dagarna flöt på med jobb och när klockan var fem packade hon ihop och gick hem. Det kändes nästan skamligt. Men snart lärde hon sig att njuta av sin nyvunna tid.

Redovisningsbyrån tog hand om all bokföring. Men hon kunde samtidigt ha insyn i företagets ekonomi via internet. Kvitton samlade hon och lämnade in när de dök upp. Men lyckligtvis var det mest fakturor för hennes del. Nu slapp hon jaga kunder som inte betalat. Bara det gjorde att magen mådde bättre och bästa av allt – nu sov hon gott åtta timmar varje natt. Läs mer om redovisningsbyrå på denna sida: http://klostermark.se/

BAM utbildning för bättre trivsel

15 feb 2022

Arbetet är en plats man spenderar mycket av sin tid på. Att man ska trivas och ha det bra är då väldigt viktigt. Med hjälp av BAM utbildning får ni lära er hur man trivs och har det bättre på jobbet.

Allt för många går och har ångest inför arbetet. De vantrivs på sitt arbete, men går dit för annars klarar de sig inte ekonomiskt. Ingen ska behöva vantrivas eller ha ångest inför arbetet. Har man det, då är något fel. Som företag kan man göra väldigt mycket för att öka trivseln bland sina medarbetare. Som att gå en BAM utbildning där man får lära sig om hur en bra arbetsmiljö ser ut. Trivs man och mår bra på arbetet, då arbetar man också bättre. Livet är alldeles för kort för att man ska vara på ett jobb där man mår dåligt.

BAM utbildning går igenom allt

Det är många saker som kan gå fel på arbetsplatsen. En del har arbeten där man kan riskerar att skadas rent fysiskt. Man blir snabbt “hemmablind’’ och glömmer bort olycksrisken. Detta är en sak man går igenom på kursen. En annan sak är mobbningen som kan ske på ett arbete. Kanske kan en BAM utbildning vara tankeställaren man behöver. När man går en sådan utbildning så anpassas den givetvis efter era behov och man går igenom det ni behöver. Denna utbildning är för alla företag. Man förlorar inget på att gå den, det är snarare en vinst att få till en bättre arbetsmiljö.

Skaffa den bästa kontorsbelysning i Stockholm

15 feb 2022

Att vara på jobbet i Stockholm utan bra belysning känns som att leta efter en nål i en höstack. Man ser inte mycket och det tar längre tid än vanligt att hitta överallt. Man famlar i mörkret.

När du kommer till ditt jobb får du nog hålla med om att det är viktigt att du har en bra belysning. Det gäller förstås alla arbetsplatser, även kontor. Det är därför något som alltid borde ha högsta prioritet. Skulle det vara så att du har dålig kontorsbelysning där du sitter och arbetar, är det en fråga som du genast behöver ta upp med din chef.

Det är lätt att kontakta ett företag i Stockholm som är experter på kontorsbelysning. De kan inte bara ge tips och råd utan även hjälpa till med en snabb och korrekt installation. Därefter kan du och dina kollegor återgå till att jobba effektivt och trivas i ljuset ni nu har på er arbetsplats.

Dålig kontorsbelysning kan orsaka huvudvärk och problem med ögonen

Om ditt företag har kontor med dålig belysning, kan det orsaka huvudvärk och ögonproblem för de anställda. Därför är det viktigt att investera i en riktigt bra kontorsbelysning så du kan minska sjukskrivningstalen och få ett mycket bättre fungerande team som trivs på sin arbetsplats. Och det är ju inte att förakta. En investering i ljus som är bra att arbeta i och som lyser upp utan att blända, kommer att göra underverk för både arbetsplatsen och människorna som arbetar där. Läs mer om kontorsbelysning på den här hemsidan: https://www.kontorsbelysningstockholm.se/

← Äldre inlägg