Blogg

RSS

Städat och fint med kontorsstädning i Stockholm

23 Oct 2023

Att ha det rent och fint omkring sig är något som man önskar överallt. Men att ägna tid åt det är inte lika roligt för alla. Ta hjälp av kontorsstädning i Stockholm för en trevligare arbetsmiljö.

Effektiviteten på arbetsplatsen ökar markant när man har det rent och fint omkring sig. Det höjer stämningen på kontoret och gör det mycket trevligare för alla som vistas där. Många vill inte ägna sig åt städning på jobbet; de nöjer sig med att städa hemma. Dessutom finns det inte tillräckligt med tid, då man skulle ägna sig åt städning istället för att utföra sitt faktiska arbete. Behöver du städa ditt kontor? Då kan du få hjälp av experter på kontorsstädning i Stockholm. Om du redan har städhjälp hemma vet du hur det fungerar, eftersom kontorsstädning är liknande. Skillnaden är att det handlar om olika ytor och att man städar på olika platser.

Kontorsstädning ger en ren och fräsch miljö

Tänk hur skönt det är att gå ut och äta lunch, och när du kommer tillbaka till kontoret är hela arbetsplatsen ren. Precis så kan det vara för dig. Städföretaget som tar hand om din kontorsstädning utför ett noggrant arbete. De tar hand om alla ytor som de når. För att underlätta för dem kan du lägga undan viktiga papper och liknande så att de kommer åt överallt. De har mycket kompetent och pålitlig personal för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med deras tjänster. Att få hjälp med städningen underlättar avsevärt – det är något som alla kan göra.

Fördelarna med kontorsstädning

Förbättrad arbetsmiljö: Genom att anlita kontorsstädning i Stockholm kan du skapa en förbättrad arbetsmiljö för alla anställda. En ren och fräsch kontorsmiljö ger en behaglig atmosfär som främjar produktivitet och välmående.

Sparad tid och resurser: Genom att outsourca städningen av ditt kontor frigör du värdefull tid för dig och dina medarbetare. Ni kan fokusera på era kärnuppgifter och låta professionella städare ta hand om den dagliga rengöringen. Dessutom slipper du investera i dyra städutrustningar och rengöringsprodukter.

Professionell kvalitet och pålitlighet: Städfirmor som erbjuder kontorsstädning i Stockholm har erfarenhet och expertis inom området. De har utbildad personal som utför städningen på ett professionellt sätt. Du kan lita på att de levererar en hög kvalitet och att de är pålitliga när det gäller att utföra städuppdraget enligt överenskommelse.

Anpassad städning efter behov: Kontorsstädföretag kan skräddarsy sina tjänster för att möta dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du behöver daglig städning, veckovis underhåll eller mer omfattande periodiska städuppdrag, kan de anpassa sitt schema och sina metoder för att passa din verksamhet.

Miljövänlig städning: Många städfirmor fokuserar idag på att erbjuda miljövänliga städtjänster. Genom att välja en kontorsstädfirma som prioriterar hållbarhet och använder sig av ekologiska rengöringsprodukter minskar du den negativa miljöpåverkan samtidigt som du skapar en hälsosam arbetsmiljö för dina anställda.

Solceller - Enastående investering för företag

23 Aug 2023

Vill du göra enastående investering som kommer förändra ditt liv? Då bör du ta en titt på möjligheterna med solceller. Solceller är en extremt lönsam investering både för privatpersoner och företag.

Att tänka energismart blir allt viktigare för varje dag som går. Många är oroade över de ständigt stigande elpriserna och behöver vidta åtgärder. Att vara utan elektricitet är ingen lösning, särskilt inte när det är kostsamt. Däremot kan man investera i solenergi för företag och på så sätt reducera kostnaderna avsevärt. Många som redan har solceller är otroligt nöjda med sina val. För de flesta har det inneburit betydligt lägre elkostnader. Dessutom finns det mycket roligare saker att spendera pengar på. Så om du också vill spara pengar är solceller den ultimata investeringen. Det är en långsiktig satsning där du inte kommer att ångra dig, och ju längre tid du har dem, desto mer kommer du att dra nytta av dem.

Solceller - En lönsam lösning för alla

Det bästa med solceller är att de fungerar nästan överallt. Alla har inte möjlighet att montera dem på taket, men det går utmärkt att installera dem på en vägg. Du kan köpa olika mängder solceller, så om du vill börja med bara några stycken är det helt okej. Solceller är tillgängliga för alla, oavsett om du vill skaffa dem till ditt företag, ditt hus eller något annat ändamål. Det är en otroligt lönsam investering, och ni kommer snabbt att märka en betydande minskning av era elkostnader.

Smart kassasystem för restaurang

20 Aug 2023

I ett kassasystem för en restaurang är det inte enbart beställningar och betalningar som ska hanteras. Det kan även finnas andra smarta funktioner i systemet.

Ett kassasystem för en restaurang ser mycket annorlunda ut mot kassasystem som exempelvis finns i en matbutik. För på en restaurang ska man exempelvis kunna lägga in vilket bord det är som har lagt beställningen. Och det du lägger in ska sedan skickas vidare till de som ska skapa produkterna. Som köket, kallskänken och baren.

Slutligen ska du också kunna gå in på beställningen igen, ifall gästerna vill fortsätta beställa något. Eller om de vill betala sin nota och lämna restaurangen. Det är många steg som ska fungera för att allt ska kunna flyta på och att personalen ska kunna fokusera på att ge en god service.

Kassasystem för restaurang som kan allt

Hur hittar du då det bästa kassasystemet för restauranger? Det beror lite på vad du känner att du önskar dig och behöver. Kanske räcker det med att du kan slå in en summa rakt av. Eller så vill du ha de möjligheterna som beskrivs ovan. Men det finns även andra funktioner som du kan få. Som att ta ut bokföring eller att ha koll på lagerhållning av varor.

Det bästa systemet är därför ett system som har det du behöver och som dessutom har ett pris som du känner är överkomligt för dig och din verksamhet. För även om det kan kännas lockande att köpa ett enklare kassasystem så är det klokt att ta det som verksamheten behöver.

Dekor för invändigt och utvändigt

7 Aug 2023

När man tänker på dekor så är det många som begränsar sin fantasi till bokhyllan eller skrivbordet. Men dekor är så mycket mer. Låt vyerna öppna sig framför er.

Det är så viktigt att visa att man är seriös, och att företaget finns. Det gör all skillnad i världen att visa att man finns. När man visar framfötterna och vågar skylta med sin närvaro så kommer snart kunderna att rulla in. Det gäller bara att nå ut till så många som möjligt. Detta är möjligt tack vara att ni kan få hjälp att montera dekor.

Är dekor verkligen rätt sätt att sätta ner foten på? Verkar det inte lite löjligt? Inte alls. Vi pratar om storskalig dekor. Skyltfönster med företagets logga och era tjänster. Företagets bilar med dekaler och folieringar med tydliga budskap. Eller varför inte se till så att golvet i entrén tydligt visar att ni är där för att stanna.

Smakfull dekor har många fördelar

Inte bara attraherar det kunderna när ni har invändig och utvändig dekor. Det skapar också en bättre arbetsmiljö för de anställda att vistas i lokaler som är väl dekorerade. Det handlar inte bara om sköna soffor och kaffemaskin. Att anlita en specialist på dekor som hjälper er att uttrycka företagets mening på väggar och fönster sänder ett tydligt meddelande till alla.

Så tveka inte att ta kontakt med en erfaren expert. Det är så ni kommer igång. Det är så ni börjar en framgångsrik framtid. Allt börjar med lite dekor och reklam på rätt ställe. Tänk så enkelt det är.

Fastighetsautomation - skydd och säkerhet i din fastighet

1 Aug 2023

Med rätt val inom fastighetsautomation kan du skapa en trygg och säker miljö för dig själv och andra boende i din fastighet. Men du kan även spara pengar.

Vem har inte kommit hem och upptäckt att frysen måste ha lagt av timmar före din ankomst? Och vem har inte varit med om att komma till en fritidsbostad och se att en fuktskada hunnit bli mycket allvarlig på grund av ett läckage som du inte känt till? Som kanske skett någon gång under de månader som gått sedan du var i huset senast.

Idag har fastighetsautomation blivit mycket stort och populärt bland fastighetsägare. Både bland de som vistas i sitt hem dagligen och de som mer sällan besöker sin fastighet. För om något går snett så kan det gå mycket fort. Som exempelvis vid läckor eller om en kyl eller frys lägger av.

Val av fastighetsautomation

Om du bestämt dig för att skaffa fastighetsautomation av något slag så finns det företag, som exempelvis Lente Automation, att kontakta. På det viset kan du få en genomgång av din fastighet och dessutom få förslag på vilka produkter du kan välja och vilka funktioner som du kan få hjälp med.

Genom att få kontroll över din fastighets funktioner kan du även spara pengar. Du kan sänka temperaturen i huset om det blir varmt ute. Eller få lägre försäkringspremier för att du har ett smart larm, som även kan lösa ut ifall du får vattenläckor eller rökutveckling i fastigheten.

Hyra tomt som företag i Stockholm

16 Jul 2023

För ett företag i Stockholm kan det vara smart att hyra en tomt istället för att köpa. Men det finns en hel del att tänka på innan ett beslut fattas.

Att hyra något istället för att köpa kan ha många fördelar och nackdelar. Ibland väljer du att hyra exempelvis ett hotellrum istället för att köpa en egen bostad, när du enbart ska spendera någon eller några nätter där. Eller så kan du hyra en bil istället för att köpa en, för att du också enbart ska använda bilen under en begränsad tid.

Men det finns även tillfällen då du väljer att hyra istället för att köpa, för att det inte finns något att köpa på marknaden. Så kan det exempelvis vara för de företag som väljer att hyra en tomt istället för att köpa. Tomterna som går att hyra kan vara de enda som finns, eller de enda som finns precis där du vill ha dem.

Avtal för att hyra tomt

Idag är det vanligt att ett företag väljer att hyra tomt i Stockholm. Men det är inte alltid för att det inte finns tomter att köpa, utan för att det är bekvämt och enkelt att hyra. Är du på jakt efter en tomt att hyra för ditt företag, så är det bra att veta att du kommer skriva ett avtal med markägaren.

I det avtalet står vanliga hyresdetaljer. Men även sådant som vad du får nyttja marken till och vad markägaren kommer stå för inom exempelvis vatten, avlopp och el.

Trygg och alltäckande fastighetsförvaltning i Stockholm

11 Jul 2023

Letar ni efter proffs som kan ta sig an allt inom fastighetsförvaltning för er bostad i Stockholm? Det finns några punkter att tänka på innan ni väljer.

Fastighetsförvaltning kanske inte verkar sådär väldigt svårt, men det är inte alls så lätt som det kan se ut när man har lämnat över det i händerna på erfarna proffs. För att få en komplett fastighetsförvaltning i Stockholm så kan man behöva leta lite. Vad betyder det ens att få en komplett fastighetsförvaltning? Det innebär att ni får lite mer än bara någon som skottar snö och lägger grus på gångarna på vintern.

Fastighetsförvaltning är inte bara vanlig skötsel av trädgård och byte av lampor i tvättstugan med jämna mellanrum. Att förvalta en bostad betyder att investera i den, att se till så att den växer i värde, och håller sig i gott skick över åren. Det gäller stora och små fastigheter. Det gäller privatpersoner, bostadsrätter och hyresrätter.

Fastighetsförvaltning med det lilla extra

Något mer som är bra att komma ihåg med fastighetsförvaltning är att tiderna förändras och mycket i fastigheten behöver förbättras och utvecklas i takt med att tekniken går framåt. Förut var fastighetsskötseln något som behövde göras på plats, men idag kan mycket skötas på distans och spara tid.

Att spara tid är något som varje fastighetsägare uppskattar. En fastighet kräver oändligt mycket tid och pengar, men att spara tid betyder också att spara pengar. Anlita fastighetsförvaltning som ser till så att ni kan spara tid och lägga den på sådant som kräver er fulla uppmärksamhet. Ni kan till och med få hjälp att hantera hyresgäster och ekonomi.

Städfirma för alla uppdrag i Stockholm

11 Jun 2023

Anlita en städfirma i Stockholm för alla dina uppdrag. Det spelar ingen roll om det är hemstädning, företagsstädning, flyttstädning eller fönsterputsning.

Önskar du en regelbunden hemstädning? Kanske det hade varit skönt att ha någon som sköter om företagsstädningen. Eller önskar du bara en engångsstädning, så som flyttstädning eller fönsterputsning? Oavsett uppdrag så kan en städfirma i Stockholm se till att du blir nöjd.

Men det finns ju så många alternativ. Hur kan man veta vilken typ av städfirma man ska anlita? Några saker som kan göra att du blir nöjd är att se vilka garantier som just din städfirma har. Det är till exempel skönt att veta vad som händer om du inte är nöjd med städningen, samt hur dyrt det är att få en regelbunden städning.

Bestäm dig för en städfirma med miljötänk

Det finns fler saker som är avgörande när du ska välja städföretag. Hur ser exempelvis det företag du anlitar på miljön? På vilka sätt sparar du på miljön genom att anlita just detta städföretag? En del städföretag har till exempel en upplägg som gör att deras städare kan använda sig av kollektivtrafiken.

Det innebär att varje städare inte behöver en egen bil. Istället kan företaget stolt meddela att de inte sliter på miljön, inte slösar med pengar eller den energi som man behöver för att ta hand om alla dessa bilar. Det gör att det blir billigare för dig, och du kan ha ett gott samvete när du anlitar ett sådant miljöfokuserat städföretag.

Få reda på varför Cypern är den perfekta platsen att starta ditt företag på

15 May 2023

Cypern är en ö i Medelhavet som är känd för sin fantastiska skönhet och sin rika historia. Men vad många inte vet är att Cypern är också en av de mest företagsvänliga platserna i Europa. Om du överväger att starta ett företag, bör du definitivt överväga Cypern som din destination.

Låga skatter och affärsvänligt klimat

En av de största fördelarna med att starta bolag på Cypern är de låga skatterna. Skattesystemet på Cypern är ett av de mest företagsvänliga i Europa, med en företagsbeskattning på endast 12,5 procent. Dessutom finns det inga skatter på utdelning eller kapitalvinster. Detta innebär att du kan behålla mer av din förtjänst, vilket ger dig större utrymme att växa och utveckla ditt företag.

Cypern har också ett mycket affärsvänligt klimat. Landet har en högutbildad arbetskraft och en regering som aktivt arbetar för att locka till sig företag. Dessutom har landet en stabil ekonomi och en bekväm tidszon, vilket gör det lätt att kommunicera med kunder och samarbetspartners runt om i världen.

Lätt att registrera ett företag

Att registrera ett företag på Cypern är relativt enkelt. Det krävs vanligtvis bara några dagar att få allt papperarbete klart och starta din verksamhet. Du behöver också bara en enda person för att starta ett företag, vilket gör det enkelt för småföretagare att komma igång.

Tillgång till EU-marknaden

Cypern är en medlemsstat i Europeiska unionen, vilket ger företag som är baserade där tillgång till en marknad på över 500 miljoner människor. Detta innebär att du kan sälja dina varor och tjänster till en enorm kundbas utan tullar eller hinder.

Livskvalitet

Cypern är också känt för sin höga livskvalitet. Landet har ett behagligt klimat året runt och fantastisk mat och dryck. Det finns också gott om möjligheter att koppla av och njuta av fritiden, med vackra stränder, pittoreska byar och fantastiska sevärdheter.

Lokalanpassning Göteborg - tips och råd

15 May 2023

En lokalanpassning i Göteborg är alltid ett alternativ - både för den som vill hyra en lokal och för den som äger fastigheten och som vill ha nya hyresgäster. Tyvärr är det också lite av ett bortglömt alternativ. Vilket kan illustreras av att det fortfarande finns många tomma lokaler runt omkring Göteborg - och att många av dessa de facto ligger på attraktiva adresser och på tilltalande lägen i staden.

Har du exempelvis en lokal som är av en större modell och har svårt att få denna uthyrd så kan en lokalanpassning i Göteborg - utförd av proffs och på ett smakfullt sätt - innebära att du plötsligt har två lokaler att hyra ut. Detta till en lägre månadshyra - men där du istället får in två stycken och med detta också, potentiellt, mer pengar.

Ta professionell hjälp

Det man måste göra är att tänka lite annorlunda och för detta så krävs ofta ett par extra ögon.

Med det sagt så finns det företag som specialiserat sig på att hjälpa till med lokalanpassningar och som har god vana av att förvandla allt från lagerlokaler till padelhallar, större lokaler till exempelvis mindre salonger - eller exempelvis bygga gym av en lokal som tidigare kanske varit en restaurang.

Det krävs ett visst öga för detta och som fastighetsägare kan du definitivt få helt nya uppslag, tankar och idéer - samt hjälp med att förvandla dessa till realitet.

Anpassa lokalen för dina behov

Samma sak gäller givetvis för det motsatta. Har du svårt att hitta en lokal som passar de visioner du har? Genom att kontakta en fastighetsägare som hyr ut olika lokaler så kan du också säkerligen hitta en väg att mötas. Det ligger i hans intresse att få in en hyresgäst och det är alltid bättre att ha sina lokaler uthyrda än att de står tomma.

Detta även sett till att folk drar folk: öppnar du din verksamhet och den blir lönsam så kommer även andra företag att vilja etablera sig i närheten - gärna i samma fastighet. Det gynnar fastighetsägaren.

Det man bör ta med sig är alltså att lagt kort ligger sällan gäller för en lokal. På samma sätt som du renoverar och förändrar i ditt eget hem så finns också samma möjligheter för din affärsverksamhet. Genom en lokalanpassning i Göteborg kan du förverkliga dina drömmar.

Läs mer om lokalanpassning, gå till denna sida: lokalanpassninggöteborg.se

Är det krångligt att sälja bil i Stockholm?

9 May 2023

Det är inte lätt när det är svårt. Att sälja bil i Stockholm kan kännas riktigt jobbigt för många. Det blir enklare när man hittar till rätt bilfirma.

Bilar är trevliga och användbara ägodelar som tyvärr inte håller i all evighet. Somliga håller bättre än andra men en dag står man ändå där och måste ta farväl. Då uppstår förstås nästa problem – hur gör man när man ska sälja bil i Stockholm? Många anser att sätta ut en annons på nätet är en tveksam metod.

Om man nu inte vill ha en lång rad personer som kallar sig bilköpare men sällan är det, hur ska man då tänka? Om man vill slippa skambud både på den kära gamla bilen och understundom på sin egen person kanske inte diverse säljplatser online är det roligaste. Telefonsamtal, direktmeddelanden, bokade besök där ingen dyker upp är tidsödande och frustrerande.

Sälja bil på ett enkelt och smidigt sätt

Att tänka nya strategier för att undvika allt detta plus den trista kategorien däcksparkare är både roligt och lönsamt. En bilfirma som är seriös på riktigt kan köpa din gamla bil, smidigt och till ett rimligt pris. Du slipper lägga tid på att vänta på folk och på meningslösa besök och extrema skambud.

Istället får du en snabb värdering och ett vettigt prisförslag. I denna situation får du förstås en kostnadsfri värdering av din gamla pärla. Det förslag du sedan får kan du naturligtvis välja att tacka nej till om du inte känner dig nöjd. Väljer du att tacka ja står köparen för administration och du kan gå vidare i livet. Läs mer om att sälja bil, gå till denna sida: säljabilstockholm.se

Avgörande information från en besiktningsman i Stockholm

6 May 2023

Det är alltid bättre att agera förebyggande i fråga om fastigheter. Var noga med att anlita en besiktningsman i Stockholm för att få den kunskap du behöver.

När någonting inte är som det ska så vill man gärna veta det i ett så tidigt skede som möjligt. Inte minst när det gäller exempelvis badrum eller kök – som kan bli oerhört dyrt att renovera eller reparera om någonting inte håller måttet. Av den anledningen är det alltid bra att kalla in en besiktningsman – så att du kan ligga steget före.

Att besiktiga sin fastighet är att ligga steget före. Det handlar om att upptäcka problem – innan de har hunnit bli problem på riktigt. Genom att vara ute i god tid och hålla ögonen öppna kan du förebygga oerhört mycket merarbete. Däremot kan det förstås behövas lite hjälp. Av en besiktningsman, alltså.

Ovärderlig kunskap från en besiktningsman

Det är få lekmän som kan jämföra sig med en erfaren besiktningsman i Stockholm. Åtminstone inte när det kommer till den kunskap som behövs för att bedöma skicket på ett hus. Och det är tur för dig – och för alla andra lekmän – att de finns för att hjälpa till där din egen kompetens inte räcker till.

Så ta besiktningen på allvar. Bli inte dumsnål och tänk att det är information som du kan klara dig utan. Risken är att ett sådant förhållningssätt kommer tillbaka och biter dig i ändan när läckan i badrummet gör sig påmind. Hade du upptäckt den i tid hade den kanske kunnat undvikas.

Din besiktningsman i Stockholm har en viktig uppgift

24 Apr 2023

En besiktningsman i Stockholm kan ge dig svar på allt du behöver veta om det hus du planerar att köpa. En kontroll av hur huset egentligen mår helt enkelt.

Det finns vissa saker som du inte vill upptäcka i ett hus du precis har köpt. Till exempel fukt. Det är någonting som i bästa fall bara kostar extremt mycket pengar att åtgärda. Därför vill du alltid känna till sådan information innan dess att du faktiskt köper huset i fråga.

Och den informationen kommer bäst från en besiktningsman. Detta eftersom det kan vara väldigt svårt att upptäcka på egen hand. Du vill dessutom inte riskera att köpa grisen i säcken – så genomför alltid en besiktning inför ditt husköp. Att chansa är verkligen inte att rekommendera då riskerna är väldigt stora.

Besiktningsman högst på listan

I de flesta fall anlitar man inte en besiktningsman för att hitta “dealbreakers” som eventuellt skulle få en att dra sig ur köpet. Men det är skönt att veta vad man köper. Oavsett så får du information som är bra att känna till inför framtiden – även om det inte handlar om akuta problem som måste åtgärdas här och nu.

Så, med andra ord bör det stå högst på din lista att kontakta en besiktningsman i Stockholm om du har för avsikt att köpa en fastighet i huvudstaden. Det är visserligen lätt att förivra sig när man hittat ett objekt som man verkligen faller för. Men försök behålla lugnet – även det finaste hus kan ha lik i garderoben.

Ta hjälp av en cateringfirma i Uppsala när du ska bjuda på fest

20 Apr 2023

Leta upp en bra cateringfirma i Uppsala som kan sköta matlagning och mer nästa gång du ska bjuda in till fest, så får du mer tid över till roligare saker.

Det kan många gånger vara en stressfylld upplevelse att bjuda en massa gäster på fest. Helst vill man ju umgås med sina nära och kära. Ofta blir det istället att man står i köket hela dagen och försöker bli färdig med all mat medan de andra roar sig. Sedan är det naturligtvis så att vi alla inte är stjärnkockar heller, även om viljan kanske finns där.

En bra lösning för dig som hellre vill spendera din tid tillsammans med dina gäster är en bra lösning på problemet att anlita en cateringfirma. Dels kan du få hjälp med att planera menyn och liknande, dels sköter de naturligtvis själva matlagningen åt dig!

Hitta cateringfirma för din fest

Har du ingen tidigare erfarenhet av att anlita en cateringfirma är du inte ensam. Det behöver dock inte vara så krångligt som du kanske tänker dig. Letar du efter en bra cateringfirma i Uppsala kan du börja med att kolla lite på Google vad som finns i ditt område. Se ifall andra har lämnat recensioner och vad de tyckte.

När du väl undersökt marknaden lite kan du bara höra av dig till de som verkar bra och prata lite med dem. Förklara vad du är ute efter och be om en offert på hur mycket arbetet skulle kunna tänkas kosta.

Golvslipning i Stockholm livar upp ett slitet trägolv

11 Mar 2023

Ett trägolv slits med tiden och kan bli repigt och glanslöst. Med en golvslipning i Stockholm kan du enkelt fräscha upp ditt golv om det känns livlöst.

När du kliver in i ett rum kanske inte golvet är det första du lägger märke till. Men det är ändå viktigt att du har ett snyggt golv för att din inredning ska komma till sin rätt. Ett trägolv slits med tiden hur noga du än är med rengöring och underhåll. En bra idé är att slipa golvet istället för att köpa ett nytt.

Du kan spara pengar på att slipa upp ett trägolv, resultatet blir ett vackert och glänsande golv som ser ut som det vore nytt. I alla fall om du anlitar en firma som är proffs på golvslipning. Om du utför arbetet själv är det lätt hänt att slipa på fel sätt. Det kan innebära fula märken på ditt fina trägolv.

Avsluta en golvslipning med en ytbehandling

Det går att slipa alla typer av trägolv och som avslutning kan en ytbehandling tillföra extra skönhet glans och skydd. Du kan välja bland exempelvis olja, lack och hårdvax. Lack kan användas på nästan alla typer av trägolv och ger ett kraftigt skydd mot smuts och slitage. Olja framhäver träets ådringar och ger en mjuk och behaglig yta.

Om du anlitar en firma i Stockholm som erbjuder golvslipning tar professionella golvslipare hand om både slipning och ytbehandling. Det är viktigt att någon med rätt kunskap tar hand om jobbet så att resultatet blir både snyggt och hållbart. Mer information kan man ta del av på https://www.golvsliparnastockholm.nu

← Äldre inlägg