Varför inte ha konferensen i Nice?

Om ni väljer att ha er konferens i Nice kan ni med fördel anlita en eventbyrå som håller i hela arrangemanget.

Så kan en konferens gå till i Nice

Dag 1

På plats i Nice tar eventbyrån emot er på flygplatsen och visar er hotellet där ni ska bo och låter er packa upp innan det är dags för lunch. Efter lunchen kan ni hålla de första och viktigaste möten antingen på hotellet eller på en restaurang med utsikt över den vackra Franska Rivieran. Efter det är det dags för en liten tripp till en fransk vingård. Där får ni lite information om vingårdens olika viner och smaka på deras viner med lite lätt tilltugg. När ni är klara med det är det sedan dags för resa till hotellet och fritid innan läggdags.

Dag 2

Nästa dag äter ni frukost på hotellet och sedan åker ni till platsen för konferensen, eller så har ni er konferens på hotellet. När de viktiga möten är slut, är det sedan dags för shopping och fritid. Lunchen intar ni där ni själva önskar det. På kvällen är det sedan dags för fest och en upplevelse över det vanliga när ni går ombord på en yacht och styr kosan ut mot öppet hav. Där blir ni bjudna på buffé och festar till musik av en DJ. När det sedan är dags för natten och sömnen styr yachten in mot hamn och ni tar en taxi till hotellet.

Dag 3

Dag 3 är de enbart frukost och packning. Sedan blir det återresa till flygplatsen som eventbyrån skjutsar er till och vinkar av er. Förhoppningsvis har ni alla haft en bra konferens och fina avslut på den. 

Anlita erfaren eventbyrå för konferensen

När det ska till att ordna med en viktig konferens, är det viktigt att anlita en erfaren eventbyrå för det arbetet. De har de rätta kontakterna på plats. De känner till vilka kockar, vilken serveringspersonal som de kan lita på och anlita. De vet vilka båtföretag som man kan ta kontakt med, de känner till de lokal vingårdarna och låta konferensdeltagarna få komma ut och se och smaka lokalt odlade viner. De kan språket och har folk på plats som kan rycka in om något skulle hända personalen, eller om det är speciella behov av olika slag som är viktiga att ta i beaktande. Under en resa, kan vad som helst hända, så det gälelr att alltid vara beredd.

20 May 2019