Utveckla företaget i nya lokaler

Är det dags att ta nästa steg med företaget? Att sitta i för små lokaler kan bromsa er framgång och tillväxt. Ingen kan börja med ett gigantiskt kontor på Sveavägen, men att jobba er upp till bättre läge och större ytor gör att ni kan expandera och utvecklas snabbare.

Hitta nya lokaler

Att hitta nya lokaler är inte så svårt, det finns gott om kontorslokaler runt om storstäderna. Speciellt i Stockholm finns det massor med kontorslokaler att hyra. Men vad är viktigt för just ert företag om ni ska byta lokaler? Om ni har mycket kundbesök och möten är det viktigt att finnas centralt så det är enkelt att komma till kontoret. Om ni vill anställa mer personal är det också viktigt att ha ett bra läge på kontoret.

Glad personal leder till bättre arbete

Att ha glad personal gör att de arbetar bättre. Därför är det viktigt med en lokal som personalen trivs i och där det mesta finns. Nya lokaler kan även ge personalen en känsla av att ni verkligen tror på företaget och er tjänst och vill komma vidare framåt.

Gör bytet av lokal smidigt

Att byta lokaler är inte alltid en dans på rosor. Det är skrivbord, hyllor, möbler och mycket annat som ska flyttas från punkt a till b. Det finns därför företag som jobbar enbart med företagsflyttar, som mer än gärna hjälper er att flytta företaget till den nya lokalen. De kan hjälpa till med montering, bärandet, transporten och att lyfta in allt och montera i den nya lokalen. Att ta hjälp av en professionell flyttfirma är smidigt och ni kan snabbare fortsätta ert arbete. Många flyttfirmor har även avtal med städföretag, så de kan se till att den gamla lokalen lämnas i godkänt skick till nästa hyresgäst.

Dyrare lokal - men lättare att fortsätta utvecklas

Att flytta till en större eller mer central lokal kan innebära att era kostnader ökar. Men i gengäld kan ni anställa fler personer, ta emot fler möten och kunder och troligtvis kommer ni därför öka er försäljning. En mindre lokal eller med sämre läge kan alltså dra ner er utveckling till att bli ett företag med högre omsättning och vinst. Om ni verkligen vill utvecklas så får man räkna med högre kostnader, men som förhoppningsvis i slutet även leder till högre intäkter!

14 Jul 2017