Solceller - en investering för företag

Att skaffa solceller till företaget kan i förlängningen bli en bra investering ekonomiskt. Det är dessutom miljövänligt och ger en positiv känsla hos kunderna.

Bilfirman gick bra och huset Hans investerat i var perfekt i storlek för att både kontor och bilhall skulle få plats. Han var intresserad av miljö och hade även det tänket på firman. Elbilar var en av de saker han brann för men han hade även tänkt igenom produkterna de använde, allt från pennor till bilrelaterade saker. Nu kändes det som att det var dags för nästa steg. Han hade läst in sig en del på solceller för företag och tyckte det lät som en bra investering.

Bestämde sig för solceller på företaget

Intresserat lyssnade han på representanten från det företag han valt att konsultera. Denne förklarade om installation och vilka möjligheter som fanns då firmans tak fick plats med en hel del solceller. När han senare fick kostnadsförslag och en plan för bygget kändes det rätt. Han kontaktade dem och bad dem sätta igång. Själv gick han ut med en annonskampanj som skulle gå av stapeln när solcellerna började användas. Alla kunder skulle bjudas på tårta.

Hans hade aldrig kunnat drömma om den genomslagskraft hans beslut hade fått. På invigningen kom folk från både när och fjärran. Imponerade av hans engagemang i miljön blev firman en självklar plats att köpa och sälja sin bil på. I efterhand var han tvungen att erkänna att solceller nog var den investering som lönat sig från dag ett, bara genom att ha gjorts.

14 Mar 2022