Smidigt med företagshälsovård i Varberg

De olika behoven som finns hos företag kan tas om hand av en företagshälsovård i Varberg. Genom att skräddarsy den tjänst man som företagare behöver blir inga pengar heller bortkastade.

Ingemar och Ann-Britt hade under flera år tillhandahållit instruktörer inom yoga och träning till olika event och träningsresor. Något som visat sig både uppskattat och lukrativt. De var noga med vilken personal de anställda även om de flesta hyrdes in för enskilda bokningar. Då flera bokningar hade börjat handla om personal till resmål runt om i världen såg situation lite annorlunda ut. Med krav på både språk och vaccinationer.

Företagshälsovården erbjöd tjänster i Varberg

Inte långt från kontoret låg en företagshälsovård i Varberg. Ann-Britt bokade in ett besök för att se vad de kunde erbjuda. Efter mötet kände hon sig mer än nöjd. De vacciner som kunde bli aktuella för de som skulle till mera långväga destinationer kunde företagshälsovården hjälpa till med. Det samma gällde utskrivning av den dryck man kunde få för att klara magen när man reser till länder med annan bakterieflora.

Alla de anställda skulle erbjudas en hälsokontroll för att försäkra sig om att de var friska när de gav sig iväg. Om de anställda behövde annan hjälp skulle de kunna be om att få komma till företagshälsan, något som skulle tas upp från fall till fall. Även de timanställda fick en hälsoundersökning mot att de skrev kontrakt under en tid. Allt för att de anställda skulle må bra och därför kunna göra lika bra jobbinsatser i framtiden.

9 Dec 2021