Rusta och matcha leder dig rätt

Rusta och matcha är ett framgångsrikt projekt som hjälper dig hitta rätt karriär. En möjlighet att kombinera erfarenhet, utbildning och framtidsdrömmar.

Att skapa en ny karriär kan vara något totalt annorlunda än det du tidigare gjort i ditt liv. Det som är helt nytt för dig just här och nu. Något som för dig dit du ska. En plats där du hör hemma utan att du visste att du skulle just åt det hållet. Fältet av oändlighet breder ut sig framför dig. Är du redo?

Att rusta sig för framtiden är inte helt lätt om man inte vet vart den tar vägen. Det vet man ju faktiskt sällan. Men du kanske har ett mål. Att matcha det målet med möjligheter som ligger öppna är en del av det arbete som görs när du är inskriven på Arbetsförmedlingen.

Rusta och matcha för dig

Rusta och matcha leder dig steg för steg mot nya okända mål. Hjälper dig hitta en ny väg att gå när den gamla har lett till en återvändsgränd. Härifrån och framåt är mottot för dig. Inget tillbakablickande mer än att hitta de pärlor i livet som varit ledstjärnor och fört dig framåt.

Det finns säkert många ögonblick då du känt dig fulländad. Då livet varit perfekt om så än för en liten nanosekund. När du tar ett samtal med dig själv och listar ut vad du egentligen vill göra kan du hitta svar som tidigare varit dolda. Det blir starten för en ny karriär där du kommer trivas som fisken i vattnet. Läs mer om karriärkonsulter här: www.karriarkonsulten.se

3 Jun 2022