Redovisningsbyrå skapade kreativitet i Stockholm

Det finns en anledning till att en redovisningsbyrå startas upp i Stockholm med jämna mellanrum. De underlättar otroligt för hårt arbetande företagare som har andra saker att tänka på.

Karin hade varit företagare i ett års tid och jobben fortsatte att komma in i allt snabbare takt. Som skribent, författare och översättare med flera stora kunder var hon intressant för många. Jobbet var fantastiskt och hon njöt av varje dag.

Det som inte kändes något vidare var alla de timmar, förutom då hon gjorde jobb åt kunder, som hon spenderade på bokföring och redovisningar. Ofta satt hon på kvällen. Då var hjärnan så trött att det tog ännu längre tid att få ordning på siffrorna.

En fikarast fick hon se ett inlägg på Facebook. En gammal klasskamrat berättade om sitt nya jobb på en redovisningsbyrå i Stockholm. Hon lyfte luren och ringde direkt.

Redovisningsbyrå i Stockholm skapade lugn

Nu kunde hon inte förstå att hon inte anlitat en redovisningsbyrå tidigare. Dagarna flöt på med jobb och när klockan var fem packade hon ihop och gick hem. Det kändes nästan skamligt. Men snart lärde hon sig att njuta av sin nyvunna tid.

Redovisningsbyrån tog hand om all bokföring. Men hon kunde samtidigt ha insyn i företagets ekonomi via internet. Kvitton samlade hon och lämnade in när de dök upp. Men lyckligtvis var det mest fakturor för hennes del. Nu slapp hon jaga kunder som inte betalat. Bara det gjorde att magen mådde bättre och bästa av allt – nu sov hon gott åtta timmar varje natt. Läs mer om redovisningsbyrå på denna sida: http://klostermark.se/

20 Feb 2022