Lyckas med ditt teoriprov

Är det dags att träna inför teoriprovet? Med möjlighet att plugga teori även från mobilen, så är du snart redo. Teoriprov blir enklare med mer träning.

Ina tyckte det kändes helt hopplöst. Hon pluggade och pluggade i sina körkortsböcker, men ändå gick det inte in. Det kändes som att hon läste en rad, utan att faktiskt ha läst den. Suck, i detta skede kändes det som Ina aldrig skulle kunna ta körkortet. Hon ansträngde sig verkligen, men lyckades inte ta in fakta.

Ina tyckte det var mycket roligare när hon kunde lyssna på informationen, eller göra olika teoritester. Det var ett sätt som var lättare för henne. Så istället för att läsa sig blind, så skulle hon försöka byta taktik. Istället för att sitta med näsan i boken hela dagarna, skulle hon ha kursen på telefonen så hon kunde plugga vid många olika tillfällen.

Vad behövs för att lyckas med teoriprovet?

Ina hade redan tillbringat många timmar med boken, men hon visste att det behövdes många fler. Förhoppningsvis skulle det bli enklare att klara teoriprovet nu när hon hade hittat ett sätt som fungerade för henne. Det var precis det som behövdes för att hon skulle få tillbaka lite självförtroende.

Istället för att dra runt på sina böcker, så använde hon en app. Där hade hon tillgång till över 1400 olika körkortsfrågor och även teoritester där hon kunde fortsätta öva. Nu tränade hon precis när hon ville och var hon ville. Bussresan slapp bli långtråkig och äntligen började hon ta in informationen.

23 Feb 2023