Laddstation för företag ger bra start på dagen

Det absolut bästa sättet att börja dagen är att kunna ta en kopp kaffe, se igenom vad man ska göra under dagen och sedan gå ut till sin fulltankade bil som står vid en laddstation för företag.

Kanske man inte tillhör dom som börjar dagen på kontoret och sedan åker ut på jobb. Man kanske är ute och reser och sover på hotell en bit från stan. Då brukar man längta hem efter ett tag. Det är alltid skönt att komma tillbaka till sitt eget skrivbord, sin egen parkeringsplats och – sin egen laddstation.

Företag som arbetar med laddstationer vet vilken skillnad det gör. Att komma tillbaka till sin arbetsplats och ladda. Det är en av de saker de bensindrivna bilarna aldrig kan erbjuda. Då måste man ta sig till en mack för påfyllning.

En laddstation för företag tål det svenska klimatet

En laddstation för företag är lätt att ansluta till det ordinarie nätet, så det går fort och smidigt att installera. Laddboxarna är diskret utformade och tål det tuffa svenska klimatet.

När den är på plats är det lätt att administrera användningen. Man kan välja vem som ska få tillgång till laddstationen och det är lätt att se hur mycket varje användare förbrukat.

Som en extra fin service kan man därför exempelvis installera den i ett hotellgarage och låta gästerna ladda under natten. När det är dags att ge sig av läser man enkelt av förbrukningen. Det är inte lika bra som att komma hem, men det är en bra känsla.

7 Dec 2021