Inte mycket kallt vatten i kranen?

Kallt och gott vatten att dricka på jobbet? Detta är inte längre en omöjlighet. Med hjälp av vattenautomater kan ni få färskt, gott och till och med kolsyrat vatten på er arbetsplats.

Ett glas med kallt friskt vatten, finns det någonting som är godare än det när man är riktigt törstig? Det finns nog inte mycket som slår det. Om man vill ha kallt vatten utan att behöva gå till kranen och spola vatten i en evighet innan det blir kallt, kan man hyra en automat med vatten att ställa på jobbet. Dessa typer av vattenautomater behöver man inte lägga pengar på att köpa för att sedan behöva sköta allt underhåll själv. De går att hyra praktiskt och enkelt genom företag som tillhandahåller både automaterna och påföljande underhåll. De är utrustade med miljövänligt tänk och har även en funktion där det går att få ett glas med kolsyrat vatten om man så önskar.

Hyr en vattenautomat till ert kontor

Många tror att man behöver köpa en sådan här typ av automat för sitt dricksvatten om man vill ha den ståendes på kontoret. Men så är inte fallet. Man kan enkelt och smidigt hyra dessa typer av vattenautomater. När man hyr dem ingår även service och utbyte av automaterna om det behövs. Att fylla på tanken med vatten gör ni självklart själva på jobbet, men andra saker så som byte av filter eller kolsyrepatron sköter uthyrningsföretaget i fråga. Att alltid ha tillgång till kallt och även kolsyrat vatten är perfekt för att hålla vätskenivån bland personalen påfylld under dagen.

Uthyrning till olika typer av verksamheter

Självklart kan du som privatperson också hyra en sådan här typ av maskin att ha hemma. Det är dock vanligast hos olika typer av företag och andra verksamheter, såsom till exempel hotell och gym, att hyra in dessa vattenautomater. De är både snygga och stilrena och går förslagsvis att ha i hotellets lobby som erbjudande till de övernattande gäster som kommer in. Genom att hyra en vattenautomat till arbetsplatsen eller hotellets entré så erbjuder man ett mer miljövänligt val genom att inte sälja plastflaskor med vatten i. På så vis så visar företaget i fråga att de värnar om vår miljö och ett mer klimatsmart tänk i sin organisation. Att se att det ställs krav för miljön ger ett bra intryck när människor kommer till ett företag eller en verksamhet för första gången. 

24 Feb 2020