Hitta kontorsstädning i Stockholm

Att anlita en firma för kontorsstädning är något som är mycket vanligt bland företag. Är företaget dessutom baserat i Stockholm finns fördelen med ett mycket stort urval av firmor att välja mellan. Att anlita en firma kan dock kännas lite osäkert i början. Firman skall ge ett stort förtroende för att det ska kännas tryggt för dig som kund. På kontoret finns troligen saker och möbler till ett högt värde – och att låta folk komma in där kan ibland kännas just lite osäkert.

Om man ser till att på förhand granska och välja ut en riktigt bra firma, behöver man dock inte känna någon större osäkerhet. Följande tips kan användas för den som är på jakt efter kontorsstädning i Stockholm:

Kolla referenser

Innan man anlitar en firma för kontorsstädning kan det vara bra att kolla upp referenser. Ring och fråga firmor du tycker verkar bra, och be om att få ett nummer till en tidigare kund. Var då inte rädd för att lyfta upp luren, ringa kunden och ställa kritiska frågor – det är just det som en referens är till för.

Att ha en referens innan man anlitar en firma kan skänka en viss trygghet. Fråga gärna referensen om hur arbetet fortlöpte och om det uppstod några problem efter arbetet var slutfört.

Hör runt med andra företag

Om du har kontor i Stockholm är det troligt att du även känner några i staden som också har kontor. Ett tips är att helt enkelt fråga dem ifall de har kontorsstädning, vilken firma de använder sig av och om de i sådana fall är nöjda med dem. Ett tips från en person du känner som är i en liknande sits kan göra att du kan känner dig trygg med att anlita firman.

Glöm dock inte att jämföra den här personens tips mot andra aktörer. Kanske betalar de väldigt mycket jämfört med vad andra firmor påstår att de skulle ta för att städa ditt kontor?  I sådana fall kan det vara så att det är bättre att chansa med en för dig okänd, men billigare, firma.

Använd sidor som förmedlar offerter

Att använda sidor som förmedlar offerter är mycket effektivt när det kommer till att hitta firmor för tjänster som kontorsstädning. Genom att gå in på en sådan sida och skriva en uppdragsbeskrivning, kommer din förfrågan att matchas med flera firmor i Stockholm.

Att firman är ansluten till en offertsida kan också visa på något mått av legitimitet. Givetvis är det inte garanti för att firman är seriös bara för att den är ansluten till en offertsida – men det kan ändå ge en viss trygghet. Helt oseriösa aktörer har svårare att ansluta sig till de offertsidorna som har ett bra rykte. Detta eftersom även offertsidans rykte står på spel om firman skulle visa sig göra ett undermåligt jobb eller salta fakturorna.

10 Feb 2017