Företagshälsovård i Uppsala?

Är du chef i Uppsala och känner att nu är det dags att verkligen satsa på de anställdas hälsa och välbefinnande? Anlita då en firma med företagshälsovård!

Uppsala är en härlig stad att arbeta i. Åtminstone om alla på jobbet mår bra. Att de anställda på en arbetsplats är välmående är A och O. Om de inte mår bra kommer inte heller företaget att må bra. Sjuka arbetstagare bidrar till en sjuk arbetsplats. Oavsett om det gäller fysisk, psykisk eller social hälsa.

Att se till att de anställda mår bra är ofta ett krävande jobb. Framförallt om det handlar om en stor arbetsplats med många anställda. Då är det svårt att hinna med. Det blir ett heltidsjobb, minst. För att själva slippa lägga denna dyrbara tid, kan man istället anlita en firma för företagshälsovård.

Företagshälsovård för friskhetens skull

Vad kan då företagshälsovård bidra med till en arbetsplats? Utbudet som de olika aktörerna på området erbjuder, kan såklart variera en del. Men det vanliga är att de tillhandahåller läkare sjuksköterskor och psykologer. Kosten är också viktigt ur hälsosynpunkt, så en del erbjuder även kostrådgivare. Även tillgång till massör och kiropraktor eller naprapat är vanligt.

Genom att de anställda kan gå på regelbundna hälsokontroller hos företagshälsovården, så arbetar ni förebyggande. Förebyggande mot ohälsa. Och att arbeta på detta preventiva sätt brukar alltid vara det bästa. Att det dessutom finns friskvårdande aktiviteter, som till exempel massage, är toppen ur hälsosynpunkt. Arbetstagarna kommer då stanna länge på sin arbetsplats i Uppsala. Se till att skaffa företagshälsovård här: www.företagshälsovårduppsala.se

7 May 2022