Finslipa din förhandlingsteknik

En bra förhandlingsteknik kan hjälpa dig komma längre i livet när det gäller dina mål eller drömmar. Alla människor förhandlar om något. Frågan är inte om vad, utan om hur du gör det.

Genom att finslipa din förhandlingsteknik blir du duktigare på att just förhandla. Det du kanske inte tänker på är att du varje dag förhandlar om något på ett medvetet eller ett mer omedvetet plan. Har du tränat upp din förmåga att förhandla kan det påverka en mängd med små vardagliga vinster i förhandling. Du kanske blir så slipad att du till slut kan förhandla riktigt bra med dig själv. Se bara till att du tränar upp den sidan som vill dig ditt bästa i din inre dialog. Det är det enda som inte är förhandlingsbart! Förhandlingsteknik kan få dig att styra hur andra människor uppfattar dig och den gör dig medveten om hur din kroppshållning påverkar de människor du möter i en förhandling.

Vad en kurs i förhandlingsteknik kan göra för dig

En kurs i förhandlingsteknik ger dig beprövade verktyg som fungerar. Du lär dig hantera situationer då du blir ifrågasatt och när andra människor säger nej till dina förslag. En kurs i förhandlingsteknik är i första hand utformad för dig som arbetar dagligen med förhandlingar. Men som sagt, vem har inte förhandlingar i sitt dagliga liv. Även om det inte är ens jobb? Tänk vad underbart att kunna vända ett nej till ett ja, samtidigt som du förblir vänlig mot din motpart. En klar och tydlig strategi gör dig förberedd för tuffa förhandlingar.

30 Mar 2022