Fasadskyltar som visar företagen i Stockholm

Man behöver inte ha en butik för att sätta upp fasadskyltar. Kanske besöks inte företaget av kunder men har fasadskyltar för att visa att man finns i Stockholm.

När Kenneth skulle öppna sitt callcenter i Stockholm hade han tänkt på allt. Eller åtminstone hade han trott det. Men det var under en företagsfrukost som en annan företagare frågade om han inte behövde några fasadskyltar till sitt nya företag. När han sa att det inte behövdes förklarade denne entreprenör fördelarna.

Mannen hette Anton och drev givetvis ett företag i Stockholm som gjorde skyltar. Han menade att det var viktigt att visa att man fanns och fasadskyltar var ett bra sätt. Det var inte bara privatpersoner som läste skyltar. Det gjorde även företag som kunde komma att behöva hans tjänster i framtiden.

Fasadskyltar – ett bra val

Efter att ha funderat några dagar kontaktade Kenneth företaget som gjorde fasadskyltar i Stockholm. Tillsammans tog de fram några riktigt snygga fasadskyltar med LED-belysning som skulle sitta synligt ut mot två stora vägar utanför firman. På så vis skulle många potentiella kunder se företagets namn varje dag på väg till och från jobbet och förhoppningsvis inse att de behövde hans tjänster.

Den investeringen skulle visa sig vara väl värd pengarna. Flera företag som senare hörde av sig hade uppmärksammat dem genom fasadskyltarna som var stora och var upplysta på kvällar och nätter. Uppdragen hade varit allt från kundtjänstuppdrag till olika typer av supportjobb. Företaget frodades och Kenneth kunde inte ha varit nöjdare.

15 Oct 2022