Få hjälp med cv:t på Rusta och matcha i Nacka

Det är inte lätt att vara arbetslös i dagens samhälle. Få en ändring på det och ta hjälp av Rusta och matcha. I Nacka finns de som hjälper dig att hitta jobb.

Det är otroligt lätt att fastna i en ond cirkel, en alltför vanlig sådan är att vara arbetslös. Dag efter dag, månad efter månad går man hemma. Man söker vartenda jobb man ser, men lyckas ändå inte få något. Självförtroendet är begravet på botten, för man vet att man får knappt ens ett svar och om något skulle svara, så är det ett nej.

Men livet måste ha mer att ge än att bara gå hemma, leva på existensminimum och kämpa för att få det att gå runt. Någon gång måste turen vända. I Sverige har vi turen att få hjälp om vi är arbetslösa. En hjälp kan man få från Arbetsförmedlingen.

Vad gör Rusta och matcha?

För den som vill ha en förändring i livet och är redo för den, så är Rusta och matcha i Nacka ett väldigt bra program. Otroligt många har fått jobb via det. Man får en egen coach som både hjälper och lär en. Man får hjälp med hur man ska skriva ett CV, hur man ska prata i en intervju.

Men såklart även var man ska söka jobb och vilka jobb som kan passa. Inom programmet finns det väldigt många och nyttiga saker att få ta lärdom av. Man kan känna sig fast i livet, men det går att bryta mönstret.

24 Oct 2022