En fasadskylt för dig som vill synas

En fasadskylt gör att ditt företagsnamn syns på riktigt. Vare sig du är ett litet lokalt företag eller ett globalt bolag så är synligheten avgörande för att kunden ska hitta fram till dig.

Att visa för kunderna vem man är och var man håller hus är viktigt om man vill sticka ut ur mängden. Vi människor är vanedjur och det som man ser ofta är det som till slut fastnar. En fasadskylt som man passerar dagligen på väg till och från jobbet är bra marknadsföring. Den visar att man finns, är närvarande och vill synas.

Fasadskyltar kan fås i mängder av stilar, färger och utföranden. Kanske en som möter kunderna ute i receptionen? Eller en avlång över entrén eller en jättestor logga på fasaden? Eller kanske en skylt som blinkar i olika färger? När det kommer till fasadskyltar är det bara fantasin som sätter gränser. Är det kanske dags att se över företagsexponeringen?

En fasadskylt som lyser upp i natten

Har du en verksamhet dit man söker sig på natten eller som bara ska lysa upp i mörkret så kan det vara klokt att satsa på en fasadskylt med belysning. En skylt med pulserande neonljus, hur coolt vore inte det? Nuförtiden betraktas gamla neonskyltar från förr som kulturarv. Tänk bara på den anrika Tuloskylten vid St Eriksbron i Stockholm som varit hotad så många gånger genom åren men så sent som 2011 röstades fram av stockholmarna till den snyggaste neonskylten. Ganska bra varumärkesreklam, eller hur?

1 Nov 2021