Det yttre viktigt vid förhandlingar

Den som har eget företag eller som representerar ett företag och ska gå in i förhandlingar med en motpart, oberoende om det handlar om juridiska-, fackliga- eller affärsförhandlingar bör alla tänka på sitt yttre. Ju bättre och mer slipat yttre man visa upp, desto bättre övertag får man. Det gäller att visa motparten att man har kontrollen, kan sin sak och får den andras respekt. Vad är då bättre än en riktigt skräddarsydd kostym, som sitter som en smäck? En skräddarsygg kostym är nämligen helt anpassad efter just din kropp och smiter åt eller ger utrymme precis där den ska. Andra kostymer är alla sydda på löpande band och är tänkta att passa alla slags kroppsformer, medan en skräddarsydd kostym är endast anpassad efter dig.

Så går det till

När man önskar sig en skräddarsydd kostym, går man till en skräddare som erbjuder sådana. Om du inte vet var du kan få tag i en skräddarsydd kostym, kan du alltid googla "skräddarsydd kostym" och sedan skriva in den ort där du bor, till exempel "skräddarsydd kostym Stockholm", eller "skräddarsydd kostym Göteborg". Då får du veta kontaktuppgifter och om olika skräddare som erbjuder just skräddarsydda kostymer. Eller så kan man alltid fråga någon bekant, vän eller sina släktingar som kanske själva går i snygga skräddarsydda kostymer om de känner till någon som arbetar med skrädderi och syr upp kostymer. Då ringer du och bokar in en tid när de kan ta dina mått, diskutera tyger till den. Vill du ha kashmirtyg, standardull, eller kanske en sommarkostym i linne?

Efter några veckor är den klar

Det är ju du som bestämmer hur den ska se ut, ska den ha lång eller kort kavaj, bred eller smal? Vill du ha vida eller åtsmitande byxor. Skräddaren har koll på trender och mode och kan råda dig till vad som är inne och populärt, om du känner dig osäker på utseendet på din skräddarsydda kostym. Här anpassas allt efter dina önskemål och du kan få en kostym precis som du alltid har önskat dig. När du sedan bär din kostym, kommer du att märka en stor skillnad på den mot andra som du har burit förut. En skräddarsydd kostym kommer att kännas helt annorlunda på kroppen än en från Hennes & Mauritz eller Dressman. Det lönar sig alltid att skaffa sig en skräddarsydd kostym då den kommer att föra med sig fler framgångar och ett ökat självförtroende.

31 Jul 2019