Bättre chanser med ett program som Rusta och matcha Stockholm

Arbetslöshet är inte enkelt, det är även jobbigt att prata om. Dessutom kan man inte leva livet som man vill. Få hjälp i programmet rusta och matcha Stockholm.

Att vara arbetslös idag är inte enkelt, men trots det är det väldigt många som är det, och det kan vara väldigt svårt att hitta ett jobb. För trots att det finns många arbeten, så finns det också arbetsbrist inom en del yrken. Alla har inte heller samma förutsättningar och kan jobba med allting.

För många blir man fast i en ond cirkel. Man söker jobb, blir nekad, eller får inget svar. Med det åker självförtroendet i botten och man börjar förlora hoppet. Ångesten gnager över hur man ska få in pengarna månad för månad. För att inte tala om, när kan man börja leva sitt liv?

Få hjälp längs vägen med rusta och matcha i Stockholm

I Sverige kan vi som tur är få hjälp om vi är arbetslösa. Vi har arbetsförmedlingen, som både hjälper till lite ekonomiskt, men även med att hitta jobb. Ett av deras program är just rusta och matcha, där du får lära dig hur du ska söka jobb. Det är inte alltid så enkelt.

På rusta och matcha får du hjälp både med hur man skriver CV, och även med att matcha dig med jobb som kan passa. Du får en egen coach som hjälper dig och försöker hitta ett jobb som passar dig. För dig som är arbetslös är detta en väldigt bra möjlighet.

15 Sep 2022